THEORIE AUTO

BETER WETEN... IS BETER RIJDEN...  EN SNELLER SLAGEN

SPOEDTHEORIE IN 1,5 DAG OF 3 AVONDEN

Wil je snel de theorie halen voor het autorijbewijs? Dat kan. Schrijf je nu in voor onze klassikale spoed theoriecursus van 1,5 dag. De eerste dag (9.00 - 16.00 uur) behandelen we de complete theoriestof. De tweede dag (9.00 - 12.30 uur) gaan we 3,5 uur theorie-examens oefenen.

 

Naast onze spoed-dagcursussen zijn er ook spoed-avondcursussen beschikbaar. (3 avonden)

IMG 2156

NU EXTRA: 15 UUR EXAMENTRAINING VOOR THUIS

Direct na het aanmelden van de cursus ontvang je via de mail een link waarmee je een account kunt aanmaken. Via dit account kom je in onze thuisstudie-module. In deze module kun je na de cursus nog 15 uur lang theorie-examens oefenen zodat je maximaal voorbereid naar het examen gaat.

THEORIE-EXAMEN BOEKEN

 

Je kunt zelf een theorie-examen reserveren via www.mijncbr.nl. Hiervoor heb je een digiD code nodig. Een theorie-examen bij het CBR kost je € 37,-.

 

Omdat je de dagen na de cursus nog de mogelijkheid hebt thuis de online examentrainingen te volgen (15 uur toegang), adviseren wij een paar dagen tussen de cursus en het theorie-examen te laten.

WERKWIJZE

Kies een cursusdatum. Na aanmelding ontvang je per mail een bevestiging.

Ga naar mijncbr.nl en boek een theorie-examen. Hiervoor heb je jouw digiD code nodig. Boek een examendatum een paar dagen na de cursus.

In de mail die je van ons ontvangen hebt na het aanmelden, vind je een link om een account aan te maken. Zo kom je bij 15 uur online examentraining terecht. Deze examens zijn om extra te oefenen de dagen na de cursus.

Ga op theorie-examen. Heb jij de volledige theoriecursus bijgewoond en de complete online examentraining gevolgd dan heb je recht op cursusgarantie bij het niet halen van het examen.

THEORIECENTRUM.NL ONDERSCHEIDT ZICH VAN ANDERE TURBO-OPLEIDERS:

GEEN TRUCJES, WEL KENNIS

CURSUSGARANTIE

Omdat wij voor 100% achter ons product staan krijg je van ons cursusgarantie. Heb je thuis de complete online examentraining doorlopen en ben je na het volgen van de hele cursus toch gezakt? Dan mag je de cursus kosteloos opnieuw bijwonen.

EXTRA TIJD EN BEGELEIDING NODIG?

Heb je extra tijd en begeleiding nodig om de theorie te halen? Dan hebben we hiervoor een aangepaste cursus. Klik hier voor meer info

THEORIE AUTO

CURSUS IN 1,5 DAG OF 3 AVONDEN

THEORIE AUTO 1,5 DAG OF 3 AVONDEN

NU EXTRA: 15 UUR ONLINE EXAMENTRAINING

Cursus 1,5 dag
Kosten € 119,-
Dag 1: 9.00 - 16.00
Dag 2: 9.00 - 12.30

Avondcursus 3 avonden klassikaal.
Kosten € 119,- .
1
8.00 - 21.00 uur.

 

Bij een minimum aantal van 5 aanmeldingen kan de cursus doorgang vinden.

Theorie-examen zelf reserveren via mijncbr.nl.

IMG 7210 Vierkant

1,5 DAG CURSUS

AVONDCURSUS

LOGO DEFINITIEF LAGEN MET LETTERS TC MET LOCATIE ERBIJ

AANMELDEN

Contact

Ik heb eerst nog wat vragen. Neem contact met mij op.

Neem contact met mij op

Neem contact met mij op