THEORIE BROMFIETS

BETER WETEN... IS BETER RIJDEN...  EN SNELLER SLAGEN

SPOEDTHEORIE IN 1,5 DAG

Wil je snel de theorie halen voor het bromfietsrijbewijs? Dat kan vanaf september bij Theoriecentrum.nl in Eindhoven. Schrijf je nu in voor onze klassikale spoed theoriecursus van 1,5 dag. De eerste dag (9.00 - 15.00 uur) behandelen we de complete theoriestof. De tweede dag (9.00 - 12.30 uur) gaan we 3,5 uur theorie-examens oefenen. Naast deze spoedcursus van 1,5 dag zijn er ook mogelijkheden om de cursus in 3 avonden te volgen.

 

Je kunt zelf een theorie-examen reserveren of je laat het door ons boeken. Theoriecentrum.nl streeft er naar de theorie-examens op de laatste cursusdag te reserveren. Reserveer je zelf een theorie-examen dan doe je dit op www.mijncbr.nl. Hiervoor heb je een digiD code nodig. Zelf reserveren bespaart je kosten. Een theorie-examen bij het CBR kost € 34,50. (Kijk ook bij andere locaties zoals Venlo, Breda, Maastricht enz. Eindhoven heeft vaak langere wachttijden)

Reserveer een theorie-examen en kies daarna een passende cursusdatum.

 

VOORBEREIDING: LEER ANDERS, LEER BETER!

Een klein stukje voorbereiding doe je thuis. Een week voor aanvang van de cursus krijg je via internet toegang tot een thuismodule. Je krijgt van ons de opdracht een aantal dingen vooraf goed door te nemen. Uit ervaring is gebleken dat deze voorbereiding de slagingskans aanzienlijk verhoogt. De combinatie van een klein deel thuis voorbereiden en daarna direct de spoedcursus, maakt ons product succesvol. Hier onderscheidt Theoriecentrum.nl zich van andere turbo-opleiders: geen trucjes, wel kennis! We hebben maar 1 doel voor ogen: SNEL EN GOED je theorie halen. Heb je niet direct het theorie-examen na de cursus, dan kun je via de online thuismodule ook nog eens 2 uur lang examens oefenen en de theoriestof nog eens bekijken als je dit wilt.

CURSUSGARANTIE

Omdat wij voor 100% achter ons product staan krijg je van ons cursusgarantie. Heb je jezelf thuis goed voorbereid en ben je na het volgen van de hele cursus toch gezakt? Dan mag je de cursus kosteloos opnieuw bijwonen.

CURSUSDATA SPOEDTHEORIE BROMFIETS

Spoedcursus theorie bromfiets 1,5 dag in september/oktober.
Zonder aansluitend examen
Kosten € 119,-
Dag 1: 9.00 - 15.00
Dag 2: 9.00 - 12.30

 

De volgende cursusmogelijkheden worden aangeboden

  • 21 en 22 oktober spoedcursus 1,5 dag
  • 5 nov -10 nov - 12 november avondcursus (3 avonden 18.00 - 21.00 uur))
  • 26 nov - 1 dec - 3 december avondcursus (3 avonden 18.00 - 21.00 uur)

 

Je kunt zelf een theorie-examen reserveren met je DigiD op www.mijncbr.nl

 

HET GOED BEGRIJPEN VAN DE THEORIE ZORGT VOOR HET MAKKELIJKER DOORLOPEN VAN DE PRAKTIJKOPLEIDING

Opening Theoriecentrum.NL

Dag
Uur
Minuut
Seconde
L Van Lessen

Collegiale samenwerking met de volgende rijscholen:

CONTACT

Ik heb eerst nog wat vragen. Neem contact met mij op.

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.