THEORIECURSUS MET EXTRA BEGELEIDING

OF 1 OP 1 THEORIELES

Voor diegene die wat extra aandacht nodig heeft

THEORIECURSUS MET EXTRA BEGELEIDING

Heb jij moeite met het leren van de theorie of is er sprake van leerproblemen? Dan kun je deelnemen aan onze cursus met extra tijd en begeleiding. Deze opleiding vindt plaats in kleine groepen van maximaal 8 personen en duurt in totaal 12 uur. (6x 2 uur in de avonduren)

Deze cursus is geschikt voor leerlingen met bijv. autisme, adhd, leerproblemen, dyslexie enz. Wil je meer informatie over deze cursus neem dan contact met ons op. We kunnen dan samen bekijken of deze opleiding passend is voor jou.

AANGEPAST THEORIE-EXAMEN

Het is voor deze groep leerlingen vaak niet mogelijk om op de reguliere manier theorie-examen af te leggen. Wij kunnen samen met jou bekijken welke manier van examen doen het beste bij jou past. Je kunt voor de planning van het examen terecht bij je eigen rijschool.

VOORBEREIDING: LEER ANDERS, LEER BETER!

Een stukje voorbereiding doe je thuis. Direct na het aanmelden van de cursus ontvang je via de mail een link waarmee je een account kunt aanmaken. Via dit account kom je in onze thuisstudie-module. In deze module staat de volledige theoriestof en zitten ook proefexamens. Je krijgt van ons de opdracht de stof voor aanvang van de cursus volledig door te nemen.

 

Uit ervaring is gebleken dat deze voorbereiding de slagingskans aanzienlijk verhoogt. De combinatie van een klein deel thuis voorbereiden en daarna in kleine groep de klassikale les volgen maakt ons product succesvol.

EEN AANTAL VAN ONZE DOCENTEN IS GESPECIALISEERD IN HET OPLEIDEN VAN KANDIDATEN MET AUTISME OF LEERPROBLEMEN

CURSUSDATA THEORIE MET EXTRA BEGELEIDING

Theoriecursus AUTO met extra tijd en begeleiding in kleine groep (maximaal 8 personen):

 

  • 6 avonden van 18.30 tot 20.30 uur.
    Prijs €199,- exclusief theorie-examen.
    (Deze cursus gaat door bij minimaal 5 kandidaten).
rijschool samenwerking

THEORIELES 1 OP 1

Voor diegene die wat extra aandacht nodig heeft

Heb jij moeite met het leren van de theorie of is er sprake van leerproblemen? Dan kun je ook 1 op 1 theorieles volgen. We starten altijd met een blok van 2 uur. Daarna bekijkt de docent wat het beste bij je past en wordt er een planning gemaakt. Je kunt telefonisch aanmelden of een email sturen zodat wij contact met je opnemen.

040 - 7821020

Theorieles 1 op 1:  €40,- per uur.

HET GOED BEGRIJPEN VAN DE THEORIE ZORGT VOOR AANZIENLIJK MINDER PRAKTIJKLESSEN!

Contact

Ik heb eerst nog wat vragen. Neem contact met mij op.

Neem contact met mij op

Neem contact met mij op