THEORIECURSUS MET EXTRA BEGELEIDING

OF 1 OP 1 THEORIELES

Voor diegene die wat extra aandacht nodig heeft

THEORIECURSUS MET EXTRA BEGELEIDING

Heb jij moeite met het leren van de theorie of is er sprake van leerproblemen? Dan kun je deelnemen aan onze cursus met extra tijd en begeleiding. Deze opleiding vindt plaats in kleine groepen van maximaal 8 personen en duurt in totaal 16 uur. (8x 2 uur in de avonduren)

Deze cursus is geschikt voor leerlingen met bijv. autisme, adhd, leerproblemen, dyslexie enz. Wil je meer informatie over deze cursus neem dan contact met ons op. We kunnen dan samen bekijken of deze opleiding passend is voor jou.

AANGEPAST THEORIE-EXAMEN

Het is voor deze groep leerlingen vaak niet mogelijk om op de reguliere manier theorie-examen af te leggen. Wij kunnen samen met jou bekijken welke manier van examen doen het beste bij jou past. Je kunt voor de planning van het examen terecht bij je eigen rijschool.

VOORBEREIDING: LEER ANDERS, LEER BETER!

Direct na het aanmelden van de cursus ontvang je via de mail een link waarmee je een account kunt aanmaken. Via dit account kom je in onze thuisstudie-module. In deze module kun je na de cursus nog 15 uur lang theorie-examens oefenen zodat je maximaal voorbereid naar het examen gaat. 

LOGO DEFINITIEF LAGEN MET LETTERS TC MET LOCATIE ERBIJ
261847294 433095768352289 8336585179796683402 N

CURSUSDATA THEORIE MET EXTRA BEGELEIDING

Theoriecursus AUTO met extra tijd en begeleiding in kleine groep (maximaal 8 personen):

  • 8 avonden van 18.30 tot 20.30 uur.
    Prijs € 265,- exclusief theorie-examen.
    (Deze cursus gaat door bij minimaal 5 kandidaten).

THEORIELES 1 OP 1

Voor diegene die wat extra aandacht nodig heeft

Heb jij moeite met het leren van de theorie of is er sprake van leerproblemen? Dan kun je ook 1 op 1 theorieles volgen. We starten altijd met een blok van 2 uur. Daarna bekijkt de docent wat het beste bij je past en wordt er een planning gemaakt. Je kunt telefonisch aanmelden of een email sturen zodat wij contact met je opnemen.

085 - 7821020

Theorieles 1 op 1:  €40,- per uur.

Contact

Ik heb eerst nog wat vragen. Neem contact met mij op.

Neem contact met mij op

Neem contact met mij op